Preview Mode Links will not work in preview mode

Fondpodden

Nov 26, 2018

I det här avsnittet av Fondpodden träffar jag Angelica Hansson som berättar om sin fond AMF Aktiefond Småbolag, hur hon hittar och investerar i just småbolag. Vi får höra en riktigt fräsig historia hur det gick till när hon investerade i XMReality.


Nov 19, 2018

I veckans avsnitt blir det prat om Swedbank Robur Ny Teknik som skall byta förvaltare. Hur skall man som ägare göra med fonden nu? Det blir prat om investmentbolag, fondavgifter och hur de redogörs hos olika aktörer. Samt en del annat.


Nov 12, 2018

I veckans avsnitt pratas det nyheter från Vietnam, hur fondspararna agerade i oktober, robotspar, hedgefonder. Ja lite av varje.

Dagens avsnitt sponsras av Placeringsguiden som har ett specialerbjudande. Hör om det i podden och läs på länken: privataaffarer.se/fondpodden


Nov 5, 2018

I detta avsnitt pratar vi om fonden Aktiespararna Direktavkastning som är en indexfond med inriktning bolag med hög direktavkastning. Här får du höra närmre hur urvalet går till vilka bolag som ingår i fonden. Det finns studier som talar för att man kan nå en högre avkastning med den inriktning denna...