Preview Mode Links will not work in preview mode

Fondpodden

Dec 17, 2018

Den här veckan blir det snack om tillväxtmarknader och riskspridning. Apropå just riskspridning pratar jag lite om hälsovårdsbolaget Johnson & Johnson. Det blir också petruskos topp 5 fondlista med mina favoritfonder av olika slag.


Dec 10, 2018

I det här avsnittet får vi lyssna till sparprofilen Per H Börjesson prata om långsiktigt spar i fonder. Diskussionen utgår ifrån Per Hs senaste bok som heter "Så här blir du miljonär i hängmattan".


Dec 3, 2018

I det här avsnittet kör petrusko en topp 10 lista och pratar bla fonder med potential och kebabpizza. Det blir en rad käcka tips varav avslutningsvis den ultimata julklappen.


Nov 26, 2018

I det här avsnittet av Fondpodden träffar jag Angelica Hansson som berättar om sin fond AMF Aktiefond Småbolag, hur hon hittar och investerar i just småbolag. Vi får höra en riktigt fräsig historia hur det gick till när hon investerade i XMReality.


Nov 19, 2018

I veckans avsnitt blir det prat om Swedbank Robur Ny Teknik som skall byta förvaltare. Hur skall man som ägare göra med fonden nu? Det blir prat om investmentbolag, fondavgifter och hur de redogörs hos olika aktörer. Samt en del annat.